Huisregels

Apotheek Nijverdal wil graag een prettige, gezonde  en veilige omgeving zijn voor cliënten en medewerkers. Daarom gelden enkele huisregels in onze apotheek. Wij verzoeken u vriendelijk deze huisregels in acht te nemen.

Aansprakelijkheid

Voor verlies of diefstal kan de apotheek niet aansprakelijk worden gesteld. Daarom raden wij u dringend aan waardevolle spullen thuis te laten. Laat ook geen kostbare eigendommen onbeheerd in uw auto of bij uw fiets achter.

Agressie, geweld en intimidatie

Agressie, geweld en intimidatie wordt in onze apotheek niet geaccepteerd. Hiervan wordt aangifte gedaan bij de politie. In alle gevallen worden de gemaakte kosten verhaald op de overtreder.

Diefstal en vandalisme

Bij diefstal en vandalisme wordt aangifte gedaan bij de politie. Daarbij wordt de pleger van het misdrijf aan de politie overgedragen. In alle gevallen worden de gemaakte kosten verhaald op de pleger.

Honden

Onze regel hierover is dat uw viervoeter buiten blijft. Buiten aan de gevel is een hondenhaak.

Privacy en foto-of filmopnamen

Respecteer de privacy van andere cliënten en medewerkers. U mag foto’s of filmopnames voor privégebruik of om te delen via (sociale)media alleen maken als de personen die in beeld zijn hiervoor van tevoren toestemming hebben gegeven.

Roken

Roken in onze apotheek is verboden. Dit geld ook voor de e-sigaret.

Parkeren

Minder valide bezoekers van onze apotheek kunnen parkeren op de invaliden parkeerplaats aan de voorkant van de apotheek. U kunt ook altijd gebruik maken van onze bezorgservice.

Valide bezoekers kunnen parkeren op het parkeerterrein van het marktplein of in de parkeergarage tegenover de apotheek.